Nieuws.

Drie nieuwe leden toegetreden tot Stadsjury CityLab010

CityLab010 is trots om te vermelden dat er drie nieuwe leden zijn toegetreden tot de Stadsjury.

Ka, Job en Fouad zullen zich deze zomer met de negen andere Stadsjuryleden buigen over de ruim 125 plannen die zijn ingediend. Er is ruim 3 miljoen euro te verdelen aan startbudgetten tot 100.000 euro voor innovatieve ideeën voor de stad. Hieronder lees je waarom deze Rotterdammers zich willen inzetten voor de Stadsjury.

Ka geeft aan graag iets terug te willen doen voor de samenleving naast zijn huidige baan als project manager bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO): “Ik ben benieuwd welke mooie innovatieve plannen er zijn ingediend die bijdragen aan een betere, duurzame en leefbare stad.”

Ook Job, in het dagelijks werkzaam bij Feyenoord, wil graag iets terug doen voor de stad. Daarnaast krijgt hij energie van nieuwe dingen doen en leren. Hij hoopt dan ook dat door de nieuwe initiatieven te beoordelen en van feedback te voorzien veel ondernemers op weg te helpen om hun droom te realiseren. Zijn droom voor Rotterdam is dat “de stad altijd vooruitstrevend blijft op het gebied van Sport, Kunst en Cultuur en dat iedereen zich op zijn plek kan en mag voelen. Een echte stad, sterker voor en door elkaar.”

Bedrijfsadviseur Fouad is trots op de Rotterdamse mentaliteit en diversiteit, maar ziet tegelijkertijd ook dat er veel potentie onbenut blijft; “Met Citylab010 krijgen Rotterdammers zelf de ruimte om de stad nog mooier te maken. Daar draag ik natuurlijk graag aan bij!”

Je leest meer over Ka, Job, Fouad en de andere Stadsjuryleden op Stadsjury Citylab010