Nieuws.

Eerste ronde CityLab010 groot succes

CityLab010 leeft in de stad! Er zijn in twee maanden tijd meer dan 150 plannen gedeeld op onze website en voor ongeveer 100 initiatieven is er een CityLab010-subsidie aangevraagd. Plannen om de stad nóg aantrekkelijker te maken om er te wonen, werken en studeren. 

Van de 100 aangevraagde subsidies zijn er ruim 30 subsidies toegekend. Dat betekent dat ruim twee miljoen euro subsidie voor dit jaar is besteed. Wij feliciteren alle dromers, denkers en doeners van Rotterdam die de ruimte pakken om hun plan voor de stad werkelijkheid te maken. Van 1 september tot en met 31 oktober kun je weer subsidie aanvragen bij CityLab010.> Bekijk de lijst met goedgekeurde plannen
 

Innovatieparade op 27 september 2016 in Bird 

Op dinsdagavond 27 september as organiseert CityLab010 de Innovatieparade van Rotterdam. Wij nodigen voor deze avond alle innovatieve en maatschappelijke relevante initiatieven uit die al worden uitgevoerd of nog in een pril stadium zitten. De initiatiefnemers krijgen de kans om hun initiatief toe te lichten en te presenteren aan de partners van CityLab010 en andere experts. Naast de partners en gemeentelijke experts zijn op de Innovatieparade ook instellingen als de Rotterdamse Fondsen en Kracht in NL aanwezig. Ook worden stadsexperts uitgenodigd die op basis van deskundigheid tips kunnen geven aan plannenmakers. Bekijk het evenement.