Nieuws.

Initiatiefnemers van Citylab010: Enjoy2Learn

Maak kennis met de initiatiefnemers achter Enjoy2Learn. Dit project heeft onlangs een startbudget ontvangen van  €25.000. Vier gedreven jongens, geïnspireerd door een gedeelde passie voor onderwijs, zetten zich in om een kwaliteitsslag te maken bij al het onderwijsaanbod in Rotterdam.

In het kader van ‘toeval bestaat niet’ is Enjoy2Learn ontstaan. Al een aantal jaar lopen wij, Jeroen Stoute en Michael Vermeer, tegen hetzelfde probleem aan; er was geen platform dat enthousiaste workshopgevers verbond met scholen. Michael in zijn rol als coördinator van een middelbare school, Jeroen als workshopgever. Het idee om zo’n platform te beginnen lag al meerdere jaren op de planken bij Jeroen Stoute. In 2022 kreeg Jeroen een inspirerend telefoontje van Michael. Gaandeweg het gesprek kwamen wij erachter dat we tegen hetzelfde probleem aanliepen. Al snel hebben wij de handen ineen geslagen, waarna het online platform Enjoy2Learn op korte termijn is ontstaan. Bij de ontwikkeling van het bedrijf Enjoy2Learn is Michael in contact gekomen met Ruben Stiphout en Daan de Groot, twee jonge en enthousiaste webdevelopers die graag mee wilden bouwen aan een betere toekomst voor onze jeugd. Zij zijn de digitale helden van het platform Enjoy2Learn!

Enjoy2Learn heeft als doel; het samenbrengen van een kwalitatief sterke en enthousiaste workshopaanbieders en het onderwijs. Dit alles op een gemakkelijk en overzichtelijk platform. Met Rotterdam als thuisbasis is ons doel het onderwijs in heel Nederland een mogelijkheid te geven om leerlingen te geven wat zij verdienen. Wij willen de leerlingen laten leren met een lach!

Wij hopen dat wij door middel van dit platform de gelegenheid creëren om leerlingen een gevarieerd, leerzaam en vooral plezierig onderwijs te bieden.

Klik hier voor meer info over dit project! 

       
Heb jij ook een goed idee? Meld je zo snel mogelijk aan: Doe mee met CityLab010!