Nieuws.

Groen licht voor vrije energie CityLab010 2019 van start

Dit jaar is er wederom ruim 3 miljoen beschikbaar voor initiatieven in de stad. Heb jij een goed idee voor Rotterdam? Dan is dit je kans om startbudget te regelen en je droom waar te maken.

Nieuwe ronde

CityLab010 is dé energiebron van de stad voor dromers, denkers en doeners. Het geeft Rotterdammers de kans om innovatieve ideeën voor de stad om te zetten in een realiseerbaar initiatief. Het biedt hulp in de vorm van kennis, coaching, netwerk en startbudget. Doe ook mee met CityLab010. Op 20 maart begint officieel de nieuwe ronde voor CityLab010. Ten opzichte van de afgelopen jaren is een belangrijke verandering doorgevoerd. De stadsjury zal de initiatieven beoordelen.

Beoordeling door stadsjury

Dit jaar introduceren we een Stadsjury. Deze bestaat uit 12 leden met kennis van zaken en hart voor Rotterdam. Op dit moment loopt de werving voor de stadsjury. Interesse om in de Stadsjury zitting te nemen?

Drie nieuwe partners

In 2019 zijn drie nieuwe partners de samenwerking aangegaan met CityLab010: de Erasmus Universiteit, Voor Goed (Rotterdam Impact Agency) en CVD Vrijwilligerswerk. Bij CityLab010 zijn de afgelopen jaren al meerdere partners uit de stad aangehaakt. Dit zijn: de Rabobank, Mazars, Ploum, Yes we care, Hogeschool Rotterdam, Maex en Hogeschool Inholland.  Allemaal brengen zij expertise ter beschikking en zetten hun netwerk in om jou verder te helpen.

Netwerkevent 28 maart

CityLab010 organiseert op 28 maart in de Kamer van Koophandel een pop-up event voor alle dromers, denkers en doeners in de stad. Iedereen die de stad een warm hart toedraagt is van harte welkom. Wethouder Barbara Kathmann opent om 19:15 uur de avond. Ook kan je dan al je vragen stellen aan het team van CityLab010 over het nieuwe jaar.  Ben jij er ook bij?