Nieuws.

Hulp bij marketingplan

Ben jij bezig met het uitwerken van je projectplan en kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitwerken van je marketingplan? Studenten van de Hogeschool Rotterdam denken graag met je mee over onder andere: het verder ontwikkelen van je initiatief, het maken van een omgevingsanalyse van trends en ontwikkelingen en uitwerken van een social business case.

De Hogeschool Rotterdam is partner van CityLab010. De opleiding Marketing of Social Business is onderdeel van het CityLab010 ondersteuningsprogramma. Dit programma biedt sociale ondernemers en initiatiefnemers de mogelijkheid zich aan te melden voor ondersteuning voor jouw marketingvraag, door studenten (en docenten) voor een periode van 10 weken.

Ondersteuningsprogramma
Dit programma van CityLab010 en de Hogeschool Rotterdam wordt al sinds het begin van het CityLab010 aangeboden. Dit jaar zijn er 12 plekken beschikbaar. Acceptatie gebeurt naar volgorde van aanmelding. Hoe ziet het programma eruit? Je leest het hieronder.

  1. Je meldt je aan voor ondersteuning door een team van 3 á 4 eerstejaars studenten Marketing of Social Business, waarbij de studenten - als marketingconsultant - de opdracht krijgen jouw verwachtingen te overtreffen. 
  2. Je formuleert - samen met het studententeam - de marketingopdracht. De studenten gaan voor jou aan de slag voor een periode van 10 weken met marktonderzoek (desk en field research) en rapporteren aan jou uiteindelijk een advies rapport, die tevens wordt gepresenteerd in een slotpresentatie.
  3. Marketingopdrachten kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op: markt- en doelgroeponderzoek, concurrentieanalyse, optimaliseren van waardepropositie, optimaliseren van impact, marketingplan etc.
  4. Jouw tijdsbeslag is beperkt. De begeleiding gebeurt door ervaren docenten. Het enige wat van jou wordt gevraagd is een kennismakingsmeeting in de eerste week, wekelijks een half uurtje contact voor een update. En uiteindelijk de slotpresentatie in week 10. 
  5. Eventuele COVID-beperkingen staan het programma niet in de weg.
  6. Het programma start in de week van 6 september 2021.
  7. Aanmelden kan tot uiterlijk eind juni per mail. Voor half juli ontvang je een bevestiging met de precieze tijden voor de week van 6 september.

Interesse?
Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar:

Robert van der Laan
E-mailadres: r.a.van.der.laan@hr.nl