Nieuws.

Inschrijving startevent op 30 maart is nu geopend.

Beste Rotterdammers,

Dit jaar staat Citylab010 in het teken van de vraag “hoe komt Rotterdam sterker de crisis door?”  CityLab010 is op zoek naar jouw voorstel! Heb jij een idee en wil jij jouw inschrijving een vliegende start geven? Doe dan mee met het online startevent op 30 maart tussen 19:30 en 20:30.

Wethouder Vermeij is aanwezig om het nieuwe seizoen officieel te openen. Daarnaast gaan verschillende panelleden, waaronder stadsjurylid Nazanin Hedayati en een oud-initiatiefnemer in gesprek over verschillende onderwerpen. Ook is er ruimte voor vragen aan de CityLab010 coaches en partners!

Schrijf je nu in voor het online event op 30 maart via deze link.

Als je je hebt ingeschreven voor het startevent, laat dan gelijk via www.citylab010.nl weten met welk initiatief jij rondloopt. Wij zoeken dan een coach voor je op die je de komende maanden kan helpen om met een stevig projectplan een startbudget kan aan te vragen. Want ook dit jaar is er ruim 3 miljoen euro beschikbaar voor vernieuwende ideeën in de stad.

De Stadsjury beoordeelt alle projectplannen en geeft na de zomer een advies aan het college. Uiterlijk 1 december krijg jij te horen of je in aanmerking komt voor een startbudget.

Meer informatie en onze spelregels zijn hier te vinden.

Wil jij op de hoogte blijven van updates rond Citylab010? Volg ons dan ook op: Instagram LinkedIn en Facebook