Nieuws.

It’s a wrap - de laatste workshop is geweest!

Vandaag was de laatste workshop van het ondersteuningsprogramma van CityLab010!

In mei en juni konden CityLab010 deelnemers terecht bij workshops, webinars en spreekuren met de CityLab010 partners. Deze partners stonden voor je klaar om adviseren hoe jij jouw plan naar een hoger niveau kan brengen, waardoor je een grotere kans maakt op dat felbegeerde startbudget.

Ook kon je, als je feedback op je plan wilde, je concept projectplan indienen bij je CityLab010 adviseur. Als je dat gedaan hebt krijg je uiterlijk 15 juli integraal feedback op basis van de beoordelingscriteria van de Stadsjury: de haalbaarheid van je initiatief, de mate van vernieuwing en de maatschappelijke bijdrage. Tijdens de zomer kan je deze feedback verwerken en je plan definitief maken. 

Vanaf 15 juli kan je de definitieve aanvraag indienen!

Wat nu nog rest is het aanscherpen van je plan; en het uiteindelijk indienen als subsidieaanvraag bij het subsidieloket van gemeente Rotterdam. Dat kan vanaf 15 juli. De aanvraag moet uiterlijk 1 september binnen zijn.

Wacht niet tot het laatste moment om de juiste bijlages te zoeken en de opgehaalde feedback te verwerken: na het indienen van je aanvraag kan je deze niet meer aanpassen of aanvullen.

Heel veel succes deze zomer!