Nieuws.

Jouw sociale onderneming doorontwikkelen?

Move2Social
Als je sociaal ondernemer bent in de regio Rotterdam dan kun je jouw idee of bedrijf met impact aandragen bij Move2Social Rotterdam. De partners binnen Move2Social Rotterdam selecteren hieruit maximaal 20 ondernemers voor deelname aan een intensief ontwikkelprogramma. In september volgen de geselecteerde deelnemers gedurende drie maanden een programma met diverse workshops, expertmeetings en business coaching door ondernemers. De sociaal ondernemers zullen, als afronding van het programma, hun businesscase presenteren tijdens het slotevent voor publieke én private investeerders. 

Partners
Experts uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs ondersteunen deze sociaal ondernemers binnen Move2Social Rotterdam. Zij helpen hen om ondernemen met impact en zakelijk succe te combineren. De samenwerkende partners zijn CityLab010, de gemeente Rotterdam, de Rabobank, Ploum, Mazars, Hogeschool Rotterdam en KplusV. 

Meer weten over Move2Social Rotterdam? Kom langs op 20 juni!
Move2Social is hét versnellingsprogramma voor sociaal ondernemers in Rotterdam. De inschrijving hiervoor is tot 30 juni geopend via de site. Wil je eerst meer weten of met ons in gesprek? Dan zien we jou graag op 20 juni om 19.00 bij het CityLab010 on tour evenement in het Timmerhuis te Rotterdam. Laat ons even weten of je erbij bent via citylab010events@rotterdam.nl. Tot dan!