Nieuws.

Juni is vraag maar raak maand!

De partners van CityLab010, met allen een groot hart voor de stad, willen de initiatiefnemers van Rotterdam helpen met het verder brengen van hun plan. Plannen die de stad nóg mooier, beter, fijner en leuker maken. Daarom zetten zij in de maand juni hun deuren open. En vraag dan maar raak!

Ben je bezig met je initiatief, nog maar net of al een tijdje, en kun je wel wat gerichte ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van dit aanbod en kom langs. Kom vrijblijvend met onze partners sparren en krijg advies over hoe je verder kunt. Doordat we verschillende partners hebben, kun je voor je vragen bij diverse specialisten terecht. Elk spreekuur duurt een half uur.

Geef je op!
Op elke vrijdagochtend heet een van de partners je welkom: op elke vrijdagochtend weer een andere partner. Er is beperkt plaats dus wees er snel bij! Geef je hier op en motiveer je aanmelding waarom en met welke vragen je met een partner om tafel wilt. Op die manier is de kans het grootst op gerichte informatie.

Uiterste inleverdatum 14 juni
CityLab010 helpt om een zo goed mogelijk plan voor de stad te maken en uit te voeren. CityLab010 biedt coaching, kennis en een netwerk om de beste plannen voor de stad een stap verder te brengen. Er is een checklist beschikbaar op de website voor een goed projectplan en je kunt een afspraak maken met onze coaches. 14 juni is de uiterste inleverdatum voor nieuwe initiatieven die in aanmerking willen komen voor een startsubsidie. Voor alle groepen, de dromers, de denkers én de doeners is er nu een mooie kans om met de Vraag maar raak-ochtenden in gesprek te gaan met de partners.