Nieuws.

Kinderkleding swap

Omdat het swappen in Rotterdam inslaat als een bom, hebben de initiatiefnemers van The Swapshop besloten om hun concept uit te breiden. Er kan nu in The Swapshop óók kinderkleding geruild worden. Alle maten kleding zijn welkom, van 0 tot 176 (maar gèèn rompertjes, ondergoed, hydrofiel luiers, sokken, maillots, slabbetjes, badkleding en slaapzakken). Ondernemer Dhanja Bakker heeft de baby- en kinderkledingafdeling binnen The Swapshop ingericht. Zij is mega enthousiast om swappen van kinderkleding een grote hit te laten worden: “Ik merk overal om mij heen dat er veel behoefte is aan het swappen van kinderkleding. Kinderen groeien vaak sneller uit hun kleding dan dat deze verslijt. Binnen The Swapshop draag ik er graag aan bij om het swappen van baby- en kinderkleding van de grond te krijgen.”

Even praktisch
En het allerleukste is dat de Swaps van de kinder- en volwassenenswap onderling uit te wisselen zijn. Lever bijvoorbeeld een te kleine jas in van je zoon of dochter en kom thuis met een nieuw shirt voor jezelf. Dat is toch heerlijk!

Wil jij meer weten? Bezoek dan de The Swapshop Rotterdam in het Liskwartier (Sint Agathastraat 54) De winkel is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00-18.00. Of neem een kijkje op www.the-swapshop.com en maak alvast een account aan. Je krijgt dan je eerste 10 Swaps kado!

The Swapshop is een CityLab010 initiatief uit 2020