Nieuws.

Kom langs bij Voor goed

Vraag, idee, probleem, groeiambitie? Of gewoon even sparren? Kom dan langs bij onze partner Voor Goed. Elke vierde donderdag van de maand staan zij, samen met experts, tussen 9.00 en 11.00 uur klaar om met je in gesprek te gaan. De deur staat altijd open voor wie wil werken aan maatschappelijke winst. Niet alleen voor nu, maar voor altijd.

Inmiddels zijn er al heel veel CityLab010-initiatiefnemers bij hen langs geweest om in gesprek te gaan. In februari en maart zijn er weerspreekuren. Je moet je van te voren wel even aanmelden via Eventbrite.      

Voor Goed heeft als missie de krachten te bundelen tussen goede initiatieven en partijen in de stad om zo blijvende impact te maken. Dat doen ze door kleine ideeën groots te laten uitpakken. Door ruwe diamanten te koppelen aan doorgewinterde ondernemers. Door lokale ontwikkelingen aan te haken bij internationale bedrijven en sociaal betrokken investeerders. En door altijd kritisch te blijven over het werkelijke effect op ons Rotterdam.
 

Op de foto van links naar rechts: Precilla Schrier, Michiel van Keulen, Marie Louise de Bot, Sander de Iongh, Frederiek Verwest.