Nieuws.

Kom ook naar de innovatiemarkt op 19 mei!

Kun je hulp van experts en andere plannenmakers gebruiken? Wil je het plan indienen voor de eerste subsidieronde (voor 1 juni) of later dit jaar voor de tweede subsidieronde (voor 1 november)? Kom dan op 19 mei naar LP2 aan de Wilhelminakade voor dé werkplaats van de stad van morgen. Om 18.30 uur gaan de deuren open, het netwerkevent start om 19.00 uur en eindigt om 21:30 uur. Loop even binnen, iedereen is welkom. Tussen 19.15 uur en 21.20 uur worden diverse inspiratiesessies georganiseerd. Inschrijven voor de inspiratiesessies kan niet meer, maar wie weet is een van de wildcards voor jou!

Netwerken en inspiratiesessies
De innovatiemarkt is in de eerste plaats hét netwerkevent van CityLab010. Met een hapje en een drankje kun je in gesprek met de experts van de gemeente Rotterdam en de partners van CityLab010. Daarnaast biedt de innovatiemarkt twee routes met inspiratiesessies, waarmee je je plan naar een hoger niveau kunt tillen: route 1 voor een startend idee en route 2 voor een verder uitgewerkt plan. Beide routes bevatten vier korte, interactieve inspiratiesessies met vier haltes van 20 minuten waar een plannenmaker stilstaat bij de vier succesfactoren: vereisten van een projectplan, risico’s, resources, kwaliteit. Je kunt een keuze maken uit een of twee van de sessies.

 
De inspiratiesessies worden gegeven door de partners van CityLab010. Na de sessies kun je in gesprek gaan met de experts op de netwerkvloer. En je kunt afspraken maken voor een verdiepend gesprek met een van de partners of de andere (gemeentelijke) experts.