Nieuws.

Studenten Hoge School Rotterdam bieden hulp met jouw marketingplan

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je marketingplan? Studenten van de Hogeschool Rotterdam denken graag met je mee over het maken van een omgevingsanalyse van trends en ontwikkelingen, doelgroep en segmentatie, social media of uitwerken van een social business case.

Op 6 september start de opleiding Marketing of Social Business bij de Hogeschool Rotterdam, een praktijkprogramma dat in samenwerking met CityLab010 al 5 jaar succesvol draait - waarin studenten aan de slag gaan met ondernemers.

Zij zullen een adviesopdracht doen voor ondernemers die behoefte hebben aan marketing support. Daarvoor formuleert de ondernemer samen met zijn of haar studententeam een marketingadviesopdracht, die door de studenten wordt uitgewerkt over een periode van 2 maanden.
 

  • Teams van vier of vijf creatieve studenten uit jaar 1 zullen aan de slag gaan om het marketingvraagstuk uit te werken; de uitwerking wordt opgeleverd in een adviesrapport.
  • De studenten zullen intensief begeleid worden door 2 docenten met ervaring in het bedrijfsleven, waardoor het tijdsbeslag van de ondernemer sterk wordt beperkt:
  • Het eerst contactmoment is een kennismaking in de week van 6 september, waarin ook de opdracht wordt geformuleerd;
  • Gedurende het traject geven de studenten tweewekelijks (of wekelijks naar behoefte) een korte update over de voortgang en aan het einde van het traject zullen de studenten het adviesrapport ook nog presenteren, met een slotdiscussie.

Kortom... 
Heb jij als ondernemer behoefte aan marketingsupport? Heb jij behoefte aan marktonderzoek? Wil jij weten hoe je doelgroep beter kunt bereiken? Of heb je behoefte aan nieuwe ideeën op social media? Stuur dan een ✈️ mail naar Robert van der Laan: r.a.van.der.laan@hr.nl

Op CityLab010 - Marketingondersteuning door HR Business school vind je meer informatie.

 

hogeschool rotterdam