Nieuws.

Meld je idee uiterlijk 14 mei aan.

Nog drie weekjes heb je de tijd om je idee aan te melden voor de CityLab010- ronde voor 2020. Zorg dat je erbij bent! Na 14 mei kun je niet meer in de race voor een startburget. Dus zorg dat je uiterlijk de 14e bent aangemeld zodat je bij ons in het systeem staat. Al ruim 200 anderen gaan ook het avontuur aan en zijn inmiddels in gesprek met onze coaches. We kunnen niet wachten om een aantal van die mooie plannen werkelijkheid te laten worden!

Projectplan
Je staat er niet alleen voor, onze coaches en partners helpen je bij het aanscherpen van je projectplan. We hebben daar ook een speciaal CityLab010-format voor gemaakt. Daarin staat precies waar je plan aan moet voldoen. Maak er dus vooral gebruik van.

Digitale workshops
En om je nog meer op weg te helpen met je plan gaan we in de tweede helft van mei digitale workshops aanbieden. Onze partners organiseren dit om al je vragen te beantwoorden over belangrijke zaken als budget, financiering, vergunningen, marketing, noem maar op! Houd de website in de gaten om je hiervoor aan te melden.