Nieuws.

Na 1 november verder met nieuwe energie!.

Na de grote ronde halverwege dit jaar hebben ruim 50 plannenmakers subsidie ontvangen. Voor het bedrag dat overbleef hebben we wederom een aantal innovatieve plannen ontvangen. Wie dit jaar nog subsidie krijgt laten we uiterlijk in december weten.

Nieuw CityLab010-jaar in 2019
Daarmee zijn de subsidierondes voor 2018 afgelopen en kan er geen subsidie meer worden aangevraagd na 1 november. Maar we gaan vol energie verder naar 2019! Want ook dan is er een CityLab010-jaar! Helemaal hetzelfde blijft het niet. Er zullen wat veranderingen komen. Houd de website hiervoor in de gaten.

Netwetwerkevent
Kom op 6 november naar onze CityLab010 On Tour op de Hogeschool Rotterdam en dan lichten we al een tipje van de sluier op. Een avond vol inspiratie waar onze plannenmakers van 2018 zich presenteren en je mee kan doen aan een aantal interessante workshops. Natuurlijk is er ook alle ruimte om te ontmoeten!

Goed plan?
Plannen delen op onze site kan altijd. Loop je met een goed plan rond dan kun je ook contact opnemen met het team van CityLab010.

Blijf onze website in de gaten houden voor de laatste ontwikkelingen. En we hopen je natuurlijk op 6 november te ontmoeten op de Hogeschool Rotterdam!