Nieuws.

Netwerkevent CityLab010 On Tour – Venture Café .

De energie van het netwerkevent op 23 feb op de hogeschool Inholland is nog voelbaar. En dat houden we vast! Want op 23 maart staat de volgende ‘CityLab010 On Tour’ op de agenda! We verwelkomen je graag bij het Venture Café in het Groothandelsgebouw.

Wat: netwerkborrel
Wanneer: 23 maart
Hoe laat: van 16.00 tot 19.00 uur
Plek: Groothandelsgebouw, Stationplein 45

Het Venture Café werkt nauw samen met het Cambridge Innovation Center. Het is een plek waar ondernemers, investeerders, studenten en de buitenwereld samenkomen om groei en innovatie te bevorderen. Sinds de start zijn er Venture Cafés opgericht in St. Louis, Miami en Rotterdam. Hier worden mensen met elkaar verbonden en innovatie aangewakkerd! Dat past natuurlijk helemaal bij de CityLab010 gedachte. En dus zet het Venture Café graag haar deuren open voor onze dromers, denkers en doeners.
 
Tussen 16.00 tot 19.00 uur staat het CityLab010-team klaar om het gesprek met je aan te gaan tijdens deze netwerkborrel. Zij helpen je graag verder om je droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat niet alleen, je krijgt hier namelijk de kans om het netwerk van het Venture Café te ontmoeten. Dat moet toch leiden tot nieuwe bruisende en nóg betere plannen voor de stad?! Kijk op de site van het Venture Café welke workshops ze organiseren die middag.
 
Voor de uitvoering van plannen waar de stad beter van wordt heeft de gemeente Rotterdam in 2017 ook weer ruim 3 miljoen euro beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.citylab010.nl
 
Laat je even weten of je op de netwerkborrel komt? Citylab010events@rotterdam.nl

Tot dan!
CityLab010-team