Nieuws.

Nieuwe ronde CityLab010 voor jouw innovatieve plannen


Video made by GEEGEE CONTENT CREATION STUDIO

Heb jij een idee dat Rotterdam socialer, groener of veilig maakt? En zoek je hulp om dat idee te realiseren? Dien dan nu jouw plan in bij Citylab010. Citylab010 ondersteunt goede plannen met advies, kennis en netwerk van partners en misschien een startbudget van maximaal 50.000 euro. Er is in totaal 1 miljoen euro startbudget beschikbaar.

Citylab010 ondersteunt en moedigt ambitieuze Rotterdammers aan om hun dromen voor de stad werkelijkheid te maken. Voor het 10e keer zet het programma CityLab010 van de gemeente Rotterdam de deuren open voor innovatieve ideeën van Rotterdammers, en ondersteunt veelbelovende initiatieven.

CityLab010 is op zoek naar vernieuwende oplossingen op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, werkgelegenheid, armoedebestrijding en digitalisering. Maar ook naar vernieuwende oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken die nu spelen in Rotterdam.

Heb je een fantastisch idee voor de stad dat niet past binnen bovenstaande gebieden? Dan is er nog altijd een wildcard.

Meld je snel aan!
Heb jij een goed idee? Zorg dat je een globale omschrijving hebt van je projectplan en meld je zo snel mogelijk aan: Doe mee met CityLab010! Na aanmelding neemt een coach van de gemeente Rotterdam contact met je op om te bespreken welke stappen je moet nemen voor een stevig een realistisch projectplan. Met het definitieve projectplan vraag je in het najaar via het subsidieloket van de gemeente Rotterdam een startbudget aan.


De Stadsjury bepaalt uiteindelijk welke plannen een startbudget krijgen.

S
amenwerkingspartners
Naast de gemeente zijn er ook professionele partners verbonden aan CityLab010. Zij staan voor je klaar om jouw plan naar een nog hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan het budget, de financiering, je verdienmodel, vergunningen en marketing. Deze partners geven niet alleen advies, maar ook workshops waar je kosteloos gebruik van kan maken.

Hou onze website en de socials goed in de gaten voor alle belangrijke datums, workshops en bijeenkomsten.