Nieuws.

Nog een maand om subsidie aan te vragen

Een goed plan klaar en nog geen subsidie aangevraagd? Grijp dan nu je kans en doe uiterlijk 31 oktober een aanvraag! Deze ronde hebben we voor meerdere onderwerpen nog geld in de pot.

Hoeveel is er dan precies?
Voor de meeste onderwerpen is er nog geld voor goede plannen. Alleen voor Cultuur als vernieuwende kracht, Rotterdam economisch vooruit en Heb hart voor onderwijs is het bedrag voor dit jaar al op. Check hieronder hoeveel er nog beschikbaar is per onderwerp:
Schone mooie stad: € 222.000
Een duurzame en bereikbare stad: € 25.000
Prettig wonen voor gezinnen: € 120.000
Kies voor sport en blijf bewegen: € 20.000
Veilige stad: € 140.000
Iedereen aan het werk: € 230.000

Hoe ga ik te werk?
De eerste stap is altijd om je plan te delen op onze website. Een plan delen kan hier. Daarna neem je contact op met de contactpersoon van het onderwerp waar jouw plan bij hoort. Hij of zij kan je helpen je plan verder te ontwikkelen en wijst je naar de juiste personen en gelegenheden. De laatste stap is dan het aanvragen van subsidie. Klik hier voor de spelregels en de link naar het subsidieloket.

Wat als mijn themapotje al op is?
Blijf gewoon je plan(nen) delen! Door je plan te delen kom je in contact met andere mensen die je verder helpen of met je mee willen doen. Of gebruik de tijd voor het aanscherpen van je projectplan. Want volgend jaar zit er gewoon weer geld in de pot.