Nieuws.

Rabobank Rotterdam partner van CityLab010

Met trots presenteert CityLab010 een nieuwe samenwerkingspartner: Rabobank Rotterdam. Rabobank Rotterdam helpt initiatiefnemers mee innovatieve ideeën voor de stad tot uitvoering te brengen.

‘Samen de stad sterker maken’ is het motto van Rabobank Rotterdam. Op deze wijze wil Rabobank de verbinding met de samenleving verbeteren. Rayondirecteur Ronald van Raaij (foto rechts, naast Chris Veeningen, adviseur Retail Bedrijven): “Rabobank wil graag een bijdrage leveren aan plannen die de stad beter, mooier of leuker maken. Daarom zijn wij partner van CityLab010.”

Workshops en coaching
Rabobank Rotterdam helpt mee mensen met ambitie met elkaar te verbinden en te ondersteunen, onder meer door kennis te delen. Van Raaij: “Rotterdamse initiatiefnemers, plannenindieners en start-ups kunnen een beroep doen op Rabobank Rotterdam voor workshops en coaching op het gebied van business plannen en financiën.”

Partnerships
Rabobank Rotterdam is de vijfde samenwerkingspartner van CityLab010 die ondersteuning aanbiedt aan initiatiefnemers. Naast de zakelijk-financiële dienstverlening van de bank, kunnen plannenmakers ook gebruikmaken van de juridische diensten van Ploum Lodder Princen. Yes We Care helpt onder meer bij de positionering van initiatieven. Hogeschool Rotterdam en de Makers van Rotterdam zijn kennispartners van CityLab010.