Nieuws.

Start-Up Week bijna van start

Een unieke samenwerking met onze partners! Vanaf maandag 15 april start de Start-up Week van CityLab010. Een week vol met inspirerende workshops om initiatiefnemers te helpen een goed projectplan te maken en uiteindelijk een Startbudget te ontvangen om het projectplan tot uitvoering te brengen. Heb jij een innovatief idee voor de stad? Wil je van jouw idee een goed projectplan maken? Mis dan niet de kans en meld je aan.

De aanmeldingen stromen inmiddels binnen voor de workshops. Van 15 tot en met 18 april staat de Machinist in Delfshaven in het teken van dromers, denkers en doeners die van hun droom werkelijkheid willen maken. CityLab010 organiseert hier samen met haar partners verschillende workshops. De Start-Up Week is onderdeel van het grotere Start-up programma dat we gedurende het jaar aanbieden aan initiatiefnemers. 

Ontmoet onze partners
De partners van CityLab010 hebben allemaal een grote betrokkenheid voor de stad Rotterdam. Stuk voor stuk maken zij zich hard voor ondernemende Rotterdammers om hun droom waar te maken. Zij zetten hun netwerk, kennis en expertise in om jou verder te helpen. Tijdens de Start-up Week kun je veel van de partners ontmoeten en gebruik maken van hun aanbod.

Workshops en inloopsessies, wees er snel bij!
De eerste workshops zoals 'projectplan schrijven '/ subsidie aanvragen' en 'samenwerken met de gemeente' zitten al vol. Wees er dus snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Er zijn ook verschillende inloopsessies zoals die van CityLab010 in 2019 of de inloopsessie bij partner Voor Goed. Zij verbindt, kennis, mensen, ideeën en geld om zo bij te dragen aan de maatschappelijke vraagstukken van Rotterdam.

Aan je mooie plan zal het niet liggen, maar hoe zit het met de financiering? Neem deel aan de workshop 'Financieren' gegeven door partner Rabobank Rotterdam. Bij je planvorming zal je je doelgroep goed in beeld moeten hebben en zal je precies moeten weten hoe je hen het beste bereikt. Yes we care weet je hier alles over te vertellen op 18 april. En CVD Vrijwilligerswerk heeft veel ervaring met het werken met vrijwilligers. Ze kunnen je daarom precies vertellen op 18 april hoe je het fijnste samenwerkt met deze belangrijke werkkrachten.

Neem snel een kijkje in onze agenda en maak je keuze. Deelname is gratis!