Nieuws.

Steeds meer samenwerking met partners CityLab010

Rondetafelgesprekken 21 november 2017

 

Plannenmakers van 2017, team CityLab010 en partners van CityLab010 stapten dinsdagavond 21 november het pand binnen van Ploum Lodder Princen Advocaten. 

Een avond die in het teken stond van samenwerking en verdere uitwerking van de plannen.

 

Liesbeth Werleman van Citylab010 en Jasmijn van der Wilden van Ploum Lodder Princen openden de avond gezamenlijk en heetten iedereen van harte welkom.

 

“Het is leuk om te zien dat er steeds meer wordt samengewerkt tussen de plannenmakers en de partners, maar ook tussen de partners onderling. Dit is de kracht van Citylab010 en hier mag nog meer gebruik van worden gemaakt΅, aldus Liesbeth.
Om die samenwerking verder vorm te geven stond de avond in het teken van rondetafelgesprekken waarbij plannenmakers de kans kregen vragen te stellen aan partners over uiteenlopende onderwerpen.

 

Alle aanwezige plannenmakers konden terecht bij Ploum, Mazars, Yes We Care, Rabobank, Hogeschool Rotterdam, InHolland Plint010 en de gemeente Rotterdam.
De gesprekken gingen onder andere over financiën, rechtsvormen, boekhouding, marketing, subsidies en vergunningen. Ook was er ruimte om nog beter kennis te maken met het netwerk van Citylab010.

 

De plannen van 2017 zijn hiermee weer een stapje verder in het realiseren van hun ideeën en kunnen bij volgende vragen altijd weer contact opnemen met de partners .
Bedankt plannenmakers, partners en Citylab010 medewerkers voor weer een inspirerende netwerkbijeenkomst van Citylab010!