Nieuws.

Studenten brengen verhaal van CityLab010 in beeld

CityLab010 is de werkplaats voor de stad van morgen. Dromers, denkers en doeners met hart voor de stad krijgen bij ons de kans om een plan in te dienen. In Rotterdam is meedenken en meedoen door inwoners, ondernemers en organisaties heel belangrijk. CityLab010 draagt daar zelf ook aan bij door de samenwerking aan te gaan met de Dutch Filmers Academy.

Learning on the job

Cindy Mirande, coach bij de Dutch Filmers Academy: “Ik ben heel blij dat mijn studenten deze kans krijgen om zich te ontwikkelen in de praktijk. ‘Learning on the job’ is wat mij betreft gewoon de beste manier van coachen die er is!"

Serie filmpjes

Jonge studenten krijgen van ons de kans om een serie filmpjes te maken over de plannenmakers van CityLab010 en het verhaal achter de schermen. Ze krijgen hierin de ruimte en kans om te experimenteren. Tijdens onze events of op andere gelegenheden kun je dus zomaar voor de camera komen te staan van bijvoorbeeld Levy, Christian, Lucy of Leon.

Vrije hand

Mariska Nijkerk, communicatieadviseur van CityLab010,: ontzettend leuk om de eerste resultaten van deze jongeren te zien. Ik ben gewend om veel meer te sturen vooraf zodat ik meer grip heb op het uiteindelijk product. Maar dit keer hebben we heel bewust losgelaten en de studenten de vrije hand gegeven. En zie het mooie resultaat! Ik kijk uit naar de volgende filmpjes van de reeks die we met elkaar gaan maken.

Video's

Producent: Lucy Azatian / Muziek: PEER (Albeda Muzikant Producer)

Producent: Levy Walzberg en Leon van Puffelen

 

Producent: Christian den Hartogh / Muziek: DJ Indisa (Albeda Muzikant Producer)

 

Meer weten?
www.dutchfilmersacademy.nl
www.albedamuzikantproducer.nl
www.peerofficial.com