Nieuws.

Uitgelicht! ONZE fabriek deelnemer Dutch Design Week

Uitgelicht! Het Citylab010 Initiatief ONZE fabriek (sociaal gilde voor circulair design) presenteert 4 (+ 1) projecten tijdens de Dutch Design Week (16-24 oktober in Eindhoven).

ONZE fabriek is te zien op de DDW-tentoonstelling 'Duurzaamheid op schaal(ken)'. VanBerlo vroeg ONZE fabriek en de TU Delft om naast hun eigen project voor Unilever mee te doen. Ze zijn opgewonden (en een beetje nerveus) omdat dit de eerste keer is dat hun visie en merk van mooie en sociale duurzaamheid aan de wereld wordt getoond op een designevenement. Daarom nodigen ze je graag uit voor dit mooie avontuur!

ONZE fabriek is een plek waar afval design wordt. Waar niemand perfect, maar iedereen bijzonder is. Waar we (van elkaar) leren door gewoon te doen. Waar succes niet alleen een goed resultaat, maar ook een mooi verhaal is. Waar we samen werken aan ONZE dromen.

PS En dan is er de '+ 1'... BORD de 3D robot-geprinte platen van gerecycled plastic zijn geselecteerd voor de presentatie Rethinking Plastic House van Yksi Expo.