Nieuws.

Zuyderland live! wint Galjaardprijs 2017

Niet CityLab010, maar Zuyderland live! won donderdag 11 mei jl. de Galjaardprijs 2017. De jury oordeelde dat dit onderscheidende project laat zien dat je met lef, vakmanschap en weinig middelen verbinding kan maken met de buitenwereld.

Juryvoorzitter Guido Rijnja: “Het niveau van alle finalisten was dit jaar opvallend hoog. Zuyderland live! zorgt voor impact bij iedereen: de organisatie, het publiek en de communicatieprofessional. Uiteindelijk is deze case communicatie in de meest pure vorm, door live uit te zenden met één hulpmiddel en een goedwerkend platform. De werkelijkheid staat centraal door te laten zien wat er gebeurt in een besloten wereld.” Lees het volledige juryrapport op de website van Logeion.

 

Videopresentatie Zuyderland live!

De overige vier finalisten voor de Galjaardprijs waren: 113 Zelfmoordpreventie, CityLab010 en De Centrale As/Foarút oer de As en Week tegen de Kindermishandeling.

 

Galjaardprijs

De prijs voor de beste casus binnen de publieke communicatie wordt jaarlijks toegekend door Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.

 


Afbeelding: momentopname met leden Team CityLab010 / Tappan en pitch Liesbeth / Broodnodig