Nieuws.

Update CityLab010 ten tijde van Corona

Beste initiatiefnemers van CityLab010,

Het is een bijzondere en onwerkelijke tijd en daarnaast is het op dit moment onzeker hoe lang de situatie duurt. Als allerbelangrijkste staat natuurlijk de gezondheid van jou en je naasten voorop. En dienen we ons allemaal te houden aan de landelijke maatregelen.

Wij begrijpen dat jullie door het coronavirus net als alle andere ondernemers, stichtingen en bewoners van de stad met tal van onzekerheden zitten.

Wij geven een toelichting voor de volgende initiatiefnemers van CityLab010: 

  1. Initiatiefnemers 2018 t/m 2019 met een startbudget
  2. Initiatiefnemers 2020

1.Initiatiefnemers 2018 t/m 2019 met een startbudget. Door de huidige maatregelen kan het zijn dat jouw initiatief niet volgens planning in 2020 kan worden uitgevoerd. Sommige bijeenkomsten gaan bijvoorbeeld niet door. Uiteraard hebben wij daarvoor alle begrip. In overleg kunnen we bekijken wat dit betekent voor verantwoording van de subsidie. Neem hiervoor contact op met je contactpersoon bij de gemeente Rotterdam zodat dit goed wordt vastgelegd en er later geen misverstanden kunnen ontstaan.

2.Initiatiefnemers 2020
Van nieuwe initiatiefnemers die dit jaar mee willen doen begrijpen wij dat er vragen zijn hoe het nu verder gaat na het cancellen van de start-up weken. CityLab010 is op 14 maart 2020 officieel van start gegaan. Op de website zijn de spelregels te vinden waaronder de subsidieregeling met alle voorwaarden, criteria en data. Wij zijn momenteel aan het onderzoeken op welke wijze we de online ondersteuning kunnen verbeteren voor het versterken van het projectplan waarmee je een subsidie kan aanvragen. Zo werken wij aan een format voor een projectplan dat binnenkort online komt te staan op de website. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws hierover. Voor de initiatiefnemers die zich al hebben aangemeld is natuurlijk telefonisch en email contact mogelijk met je coach. De initiatiefnemers die zich nog niet hebben aangemeld, moeten eerst het aanmeldformulier op de website invullen dat te vinden is bij de spelregels. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met hoofdcoaches van een thema.


Voor de volledigheid hebben wij een brief van wethouder Kathmann, mede namens wethouder Van Gils, bijgevoegd voor de ondernemers van Rotterdam.

We hopen op je begrip dat we waarschijnlijk niet direct op al je vragen een passend antwoord hebben en de bereikbaarheid minder groot is dan voorheen.

Met groet en blijf vooral gezond,

 

Namens team CityLab010,

Rob van den Bos
Projecteider CityLab010