Nieuws.

Veel mooie plannen in 2016

In 2016 zijn er heel veel goede ideeën gedeeld op citylab010.nl. Op 1 november sloot de tweede subsidieronde. Zeven plannenmakers hebben het goede bericht gekregen dat zij een startsubsidie ontvangen van CityLab010. Voor vijf plannen uit de eerste ronde was er de laatste weken ook positief nieuws. De besluitvorming voor deze plannen uit ronde 1 duurde iets langer, maar ook zij ontvingen recent een startsubsidie. In totaal hebben ruim 40 plannen in 2016 subsidie gekregen voor een bedrag van circa 3 miljoen euro. 

> Bekijk de lijst met goedgekeurde plannen

Na een succesvol 2016 krijgen Rotterdammers in 2017 ook weer volop de mogelijkheid om innovatieve plannen te smeden en te delen met de stad en daarvoor eventueel subsidie aan te vragen. Heb je een goed idee wat waardevol voor de stad kan zijn? Weet je niet goed waar je moet beginnen, heb je nog vragen of net dat ene steuntje nodig om je droom uit te laten komen? Kom dan op donderdag 23 februari naar ons netwerkevent. Hét moment om informatie te vergaren en inspiratie op te doen! 

Donderdag 23 februari eerste netwerkevent in 2017
Op donderdagavond 23 februari a.s. organiseert CityLab010 samen met de nieuwe samenwerkingspartner Plint010 een bruisend netwerkevent op de Hogeschool Inholland. 

> Bekijk de uitnodiging

Tijdens deze netwerkavond is er meer bekend over het proces van Citylab010 in 2017. Het is ook de eerste gelegenheid om van gedachten te wisselen met andere plannenmakers, en tips te krijgen van experts. Er zijn verschillende workshops te volgen voor de dromers, denkers en doeners van de stad. Het beloofd weer een bruisende avond, zorg dat je erbij bent! 

Partnerships
CityLab010 brengt plannenmakers samen met gemeentelijke experts en deskundigen in de stad. CityLab010 heeft partnerships gesloten met de Hogeschool Rotterdam, Ploum Lodder Princen, Rabobank Rotterdam, Mazars, Yes We Care en MAEX Rotterdam. Al deze partijen werken met de andere betrokken Rotterdammers samen tijdens de netwerkbijeenkomsten die CityLab010 organiseert. Nieuwe partner in 2017 is Plint010, onderdeel van Hogeschool Inholland Rotterdam