Nieuws.

Vergroot je netwerk en wandel op 13 okt mee!

Doe mee met de NWA-wandeling door Rotterdam waar we met elkaar in gesprek gaan over de rol die technologie in de stad speelt.

Over dit evenement

Tijdens een wandeling gaan we in gesprek over de rol die technologie in de stad speelt, wat de relatie met bewoners is en hoe dit bijdraagt aan de leefbaarheid. Aan het einde van de wandeling volgt een borrel en reflecteren we op de gesprekken en verkregen inzichten tijdens de Smart Liveable City-route.

Het is, mede door corona, alweer een tijd geleden dat het NWA Smart Liveable Cities-netwerk samen was. Het is een goed moment om met elkaar te bespreken hoe we tegen de onderzoeksagenda van deze route aankijken, welke activiteiten en kansen er zijn in dit domein te bevorderen en hoe we elkaar daarin verder kunnen helpen. Tijdens de wandeling zullen we met elkaar kennis ophalen over nieuwe ontwikkelingen rondom de slimme en leefbare stad, met elkaar de agenda herijken en tot nieuwe inzichten komen. Het is ook een mooie gelegenheid om partijen die een plan hebben ingediend voor de route - of interesse hebben om dat te doen en bijvoorbeeld nog naar partners zoeken - samen te brengen.

Programma

14:00 uur - Welkom

14:15 uur - Wandeling Smart Liveable City

15:45 uur - NWA & NWO-update**

16:15 uur - Delen feedback en inzichten op route Smart Liveable Cities

16:30 uur - Afsluiting en start borrel

Praktische informatie

Startlocatie: Rotterdam Centraal

Eindlocatie: Wordt binnenkort bekend gemaakt

Meer info en aanmelden klik dan hier!