Nieuws.

Volg een gratis webinar naar keuze

(oud) Initiatiefnemers opgelet! Om jou nog beter op weg te helpen hebben we het aanbod aan webinars uitgebreid. Zo biedt onze partner PLOUM twee webinars aan over de onderwerpen: overeenkomsten en algemene voorwaarden en rechtsvormen. En kun je je laten inspireren door oud initiatiefnemers. Hieronder meer informatie over de webinars.

25 mei: Samenwerken met de gemeente
Er komt heel wat bij kijken als je iets in de buitenruimte gaat doen: vergunningen, onderhoud, beheer, veiligheid, noem maar op. De gemeente denkt met je mee, vertelt waar je moet zijn en geeft tips hoe de samenwerking het beste verloopt. 

27 mei: Inspiratie college met oud initiatiefnemers
Ben jij nieuwsgierig naar hoe de oud initiatiefnemers er nu voor staan na het verkrijgen van een startbudget? De ups en downs waar zij tegen aanlopen? Sluit dan aan bij deze inspiratie sessie en stel je vragen. 

31 mei: Overeenkomsten en algemene voorwaarden (PLOUM)
Algemene voorwaarden en contacten lastig maar wel handig! Wat zet je in je algemene voorwaarden, wat is het belang van een goed contact en hoe ga je hier mee om? Wil jij dit weten? Laat je dan informeren door advocaten van Ploum.

3 juni: Rechtsvormen
Als ondernemer ben je verplicht een rechtsvorm voor je onderneming kiezen. De keuze die je maakt heeft onder andere invloed op het maximale bedrag waarvoor jij subsidie kunt aanvragen. En welke fiscale en juridische regels er gelden voor jouw onderneming. Een belangrijke beslissing dus! Om jou te helpen bij het maken van de beste keuze, vertelt partner Ploum jouw meer over dit onderwerp.

Aanmelden?
Ga naar de agenda en klik op de webinar waarvoor je je wilt aanmelden. Klik op de button “gratis inschrijven” en de rest spreekt voor zich.  

We hopen je snel digitaal te ontmoeten!

Team CityLab010