Nieuws.

Volgende CityLab010 On Tour: 18 mei

Zien we je in het Timmerhuis?
De spanning stijgt, want het subsidieloket sluit op 1 juni. Daarom krijgen plannenmakers van CityLab010 op 18 mei de kans om de laatste puntjes op de i te zetten. De deuren van het Timmerhuis (Halvemaanpassage 90) gaan vanaf 18.45 uur open en sluiten rond 22.00 uur. Deze avond staat in het teken van pitchen, ontmoeten, ontspannen en fietsen! 


Pitch je plan!
Profiteer van waardevolle feedback en pitch je plan tegenover het CityLab010-team. Er is plek voor heel veel plannenmakers, dus pak je podium! Het geeft jou de kans om de laatste puntjes op de i te zetten en je plan af te ronden.

Aanmelden voor pitch

 

Ontmoet andere dromers, denkers en doeners
Zo vlak voor de deadline is er ook alle reden voor ontspanning. Ben je klaar met je pitch, wil je niet pitchen of ben je pas later op de avond aan de beurt? Geen probleem! Je bent de hele avond welkom om bij de bar inspirerende gesprekken te voeren. Met ons, andere plannenmakers en onze partners. Of stel hier al je vragen bij de mensen van het subsidieloket.

 

Special: fietsinnovatie
Laat je inspireren door onze special over fietsinnovaties. Twee ondernemers delen hun inspirerende verhaal over distributie per fiets. Zoiets moet in Rotterdam toch ook (meer) kunnen! Kom de 18e langs en denk en ontwikkel mee.