Nieuws.

Vraag voor 15 juni startbudget aan

Startbudget aanvragen
Goed op weg? Projectplan (bijna) klaar? Kijk nog even hier voor de tips en checklist om je projectplan nog beter te maken. Voor 15 juni kun je startbudget aanvragen via het subsidieloket van de gemeente Rotterdam. Daarna sluit het loket en is het niet meer mogelijk subsidie aan te vragen. Maak gebruik van je coach als je nog vragen hebt. Daar zijn ze voor! Meer weten over het vervolgproces en de aanvraag? We hebben het hier voor je op een rij gezet. Het ziet ernaar uit dat ook 2019 de boeken ingaat als een geslaagd CityLab010-jaar. We hebben inmiddels rond de 200 nieuwe initiatieven op de site staan. Of de initiatiefnemers ook daadwerkelijk allemaal een startbudget gaan aanvragen is nog even afwachten. De coaches zijn in ieder geval druk met alle gesprekken.
Tip: wacht niet tot het allerlaatste moment met de aanvraag, maar pak even je tijd om alles zorgvuldig te kunnen doen zonder gestress.

Vraag maar raak
Heb je nog een uurtje over naast al dat harde werk aan je projectplan? In juni organiseren we 'vraag maar raak' sessies met onze partners. Neem snel een kijkje in onze agenda en meld je gratis aan. Een kans die je niet elke maand krijgt.