Dit is Citylab010

De werkplaats voor de stad van morgen

Bij CityLab010 ontmoeten mensen met goede ideeën en hart voor Rotterdam elkaar. Mensen met expertise, middelen en relevante netwerken. Ideeën delen heeft voordelen: je versterkt je plan, je betrekt andere Rotterdammers en je gaat nieuwe samenwerkingen aan in de stad. Dit maakt CityLab010 tot dé werkplaats voor de stad van morgen.

CityLab010 2019

Het team van CityLab010 is zich momenteel aan het voorbereiden op een nieuw CityLab010-jaar. Ook volgend jaar is er weer geld beschikbaar voor innovatieve en maatschappelijke plannen die de stad nóg beter maken.

Wijzigingen in het proces
Hoe het proces eruit komt te zien laten we in het nieuwe jaar weten. Daar wordt nu hard aan gewerkt. Op een aantal punten blijft het hetzelfde, maar er gaan ook wat wijzigingen plaatsvinden. Zo zal onder andere een team van gemotiveerde Rotterdammers, ofwel een stadsjury, de plannen beoordelen. Ook wijzigen de onderwerpen. Met een nieuw college aan het roer passen we de onderwerpen aan op de speerpunten die Rotterdam de komende jaren nastreeft. 

Heb jij een goed plan voor Rotterdam?
Blijf dan vooral keihard werken aan dat plan. We willen er heel graag meer over horen in 2019. Dan staat het team voor je klaar om het gesprek met je aan te gaan. Dat kan in een persoonlijk gesprek of wellicht ontmoeten we je bij één van onze inspirerende netwerkavonden in het nieuwe jaar. 

Blijf dromen, denken en doen!
Team CityLab010