De spelregels

Heb je jouw idee voor Rotterdam concreet gemaakt en past het bij CityLab010? Heb je een gesprek gevoerd met het team CityLab010? En heb je je plan gedeeld op deze site? Dan blijkt misschien wel dat het laatste deeltje startkapitaal ontbreekt. Je kunt dan via deze pagina een startsubsidie aanvragen.

 

Belangrijke informatie:
Het budget van 3,4 miljoen voor 2017 is zo goed als volledig besteed. Dit jaar is er alleen nog subsidie over voor specifieke plannen voor 'Een veilige stad' (47.000 euro) en 'Iedereen aan het werk' (197.000 euro). Als je overweegt hiervoor subsidie aan te vragen, dien je contact op te nemen met de contactpersonen van team CityLab010.

Veilige stad / Waheeda Dahoe / 06 51 18 72 13 / yw.dahoe@rotterdam.nl
Iedereen aan het werk / E. van Dijke / 06 20 95 88 64 / ee.vandijke@Rotterdam.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

Belangrijke data

Subsidie aanvragen doe je bij het subsidiebureau van de gemeente Rotterdam.

De belangrijke data in 2017 op een rij:
* Van 11 september tot 1 november kun je subsidie aanvragen.

Let op: dit jaar is er alleen nog subsidie over voor specifieke plannen voor 'Een veilige stad' (47.000 euro) en 'Iedereen aan het werk' (197.000 euro). Als je overweegt hiervoor subsidie aan te vragen, dien je contact op te nemen met de contactpersonen van team CityLab010.

 

Subsidieregeling

Subsidie aanvragen

Als je een subsidie wil aanvragen, kan dit via het gemeentelijke subsidieloket. Je aanvraag moet aan formele voorwaarden voldoen. Zo moet je een samenvatting van je plan eerst delen op deze website en een gesprek hebben gehad met het team CityLab010.

Via onderstaande link doorloop je bij het subsidiebureau de stappen voor een formele aanvraag. Op de subsidiepagina log je in met DigiD (burgers) of eHerkenning (organisaties).

Zorg dat je een projectplan hebt met daarin een omschrijving van de activiteiten, een planning en een begroting. Organisaties moeten aanvullend de volgende stukken uploaden:

• kopie Statuten / bestuurs- of huishoudelijk reglement
• kopie Uittreksel Kamer van Koophandel of opgave bestuurssamenstelling

Vraag aan

Planning 2017

Delen van je plan op deze site is het hele jaar mogelijk. Voor het aanvragen van subsidie gelden specifieke data.

11 september

Geopend voor subsidieaanvragen 'Veilige stad' en 'Iedereen aan het werk'

1 november

Gesloten voor subsidieaanvragen