De spelregels

Heb je jouw idee voor Rotterdam concreet gemaakt en past het bij CityLab010? Heb je een gesprek gevoerd met het team CityLab010? En heb je je plan gedeeld op deze site? Dan blijkt misschien wel dat het laatste deeltje startkapitaal ontbreekt. Je kunt dan via deze pagina een startsubsidie aanvragen.

 

Belangrijke data

Belangrijke informatie:
Het subsidieloket is gesloten. Daarmee is het niet meer mogelijk om subsidie aan te vragen in 2017. Een plan delen op de deze site kan natuurlijk altijd. In 2018 komen we terug met een nieuw CityLab010-jaar. In het nieuwe jaar komen de thema’s armoedebestrijding en bestrijding sociaal isolement erbij. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Subsidieregeling

Subsidie aanvragen

Als je een subsidie wil aanvragen, kan dit via het gemeentelijke subsidieloket. Je aanvraag moet aan formele voorwaarden voldoen. Zo moet je een samenvatting van je plan eerst delen op deze website en een gesprek hebben gehad met het team CityLab010.

Via onderstaande link doorloop je bij het subsidiebureau de stappen voor een formele aanvraag. Op de subsidiepagina log je in met DigiD (burgers) of eHerkenning (organisaties).

Zorg dat je een projectplan hebt met daarin een omschrijving van de activiteiten, een planning en een begroting. Organisaties moeten aanvullend de volgende stukken uploaden:

• kopie Statuten / bestuurs- of huishoudelijk reglement
• kopie Uittreksel Kamer van Koophandel of opgave bestuurssamenstelling

Vraag aan

Planning 2017

Delen van je plan op deze site is het hele jaar mogelijk. Voor het aanvragen van subsidie gelden specifieke data.

11 september

Geopend voor subsidieaanvragen 'Veilige stad' en 'Iedereen aan het werk'

1 november

Gesloten voor subsidieaanvragen