Onderzoekshuis.

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Het Onderzoekshuis ondersteunt (maatschappelijke) organisaties in het realiseren van maatschappelijke impact. Dit doen ze door de doelgroep heel goed te leren kennen en vervolgens inzet aan te laten sluiten op de belevingswereld.

Daarnaast verbindt het Onderzoekshuis maatschappelijk betrokken bedrijven, biedt zij hen een podium en fungeert als benchmark. Daarmee geeft maatschappelijk betrokken ondernemen niet alleen voordelen aan de maatschappij, maar brengt het ook voordelen mee voor de organisatie zelf.

 
Vrijblijvend consult over marketing en doelgroepen

Initiatiefnemers kunnen bij het Onderzoekshuis terecht voor een advies over marketing en de doelgroep. Zij helpen je met het segmenteren van de doelgroep en het aanbod en de communicatie op jouw doelgroep af te stemmen. Door middel van marketing staan de behoeften van jouw doelgroep centraal, waardoor zij zich meer aangesproken zullen voelen door het aanbod.

website:     Onderzoekshuis - In gesprek met de doelgroep

NEEM CONTACT MET ONS OP

Tessa de Groot

DE PARTNERS VAN CITYLAB010.
BETROKKENHEID IS KEY.

CityLab010 is een samenwerkingsprogramma tussen de gemeente Rotterdam en een aantal maatschappelijk betrokken partners. Allemaal partners met een grote betrokkenheid voor de stad Rotterdam.

BEKIJK ALLE PARTNERS