Ploum.

Kantoor met een Rotterdamse mentaliteit

Ploum is een advocaten- en (kandidaat-)notarissenkantoor gevestigd aan de Blaak. Een kantoor dat bekend staat om haar eigentijdse, ondernemende stijl met een Rotterdamse mentaliteit: no-nonsense en pragmatisch, gericht op bruikbare en duurzame oplossingen. Ploum is al jaren actief op het gebied van sociaal ondernemen in Rotterdam. Als jarenlange partner van CityLab010, deelt Ploum haar kennis met startende ondernemers. Het start-up team van Ploum bestaat uit ervaren advocaten met expertises op verschillende rechtsgebieden.
 

 

Juridische quickscan voor initiatiefnemers

Ploum voorziet ondernemingen van juridisch advies, zodat ondernemingen vervolgens met een gerust hart (verder) kunnen bouwen aan hun business. Met de juiste kennis kunnen ze juridische valkuilen en kansen signaleren. Ze kunnen cliënten bijvoorbeeld helpen met het opstellen en reviewen van contracten, het beschermen van ideeën en het opstellen van arbeidscontracten. Voor de initiatiefnemers van CityLab010 heeft Ploum een juridische quickscan ontwikkeld. In dit boekje worden de aandachtspunten per rechtsgebied aangestipt. Ook kun je bij Ploum terecht voor juridisch advies.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Iris Brinkhof - Advocaat

Mathijs Gardien - Advocaat

Roos de Vos - Kandidaat Notaris

DE PARTNERS VAN CITYLAB010.
BETROKKENHEID IS KEY.

CityLab010 is een samenwerkingsprogramma tussen de gemeente Rotterdam en een aantal maatschappelijk betrokken partners. Allemaal partners met een grote betrokkenheid voor de stad Rotterdam.

BEKIJK ALLE PARTNERS