Voor Goed Rotterdam Impact Agency.

Voor Goed werkt aan de maatschappelijke vraagstukken van de stad Rotterdam. Dit doet zij door verbindingen te leggen. Zij gaat het gesprek aan met sociaal ondernemers, corporates, fondsen, de Gemeente en iedereen die goed wil doen. Zij bundelt krachten, faciliteert gesprekken, samenwerkingen en meer.

 

A Critical Friend

Voor Rotterdamse initiatiefnemers, plannen indieners en startups neemt Voor Goed graag de rol van critical friend op het gebied van sociaal ondernemen op zich, door kritische vragen te stellen, haar netwerk te raadplegen en de weg te wijzen naar de volgende stap.

Bij Voor Goed staat de deur open voor wie wil bijdragen aan maatschappelijke winst voor Rotterdam. Niet alleen voor nu, maar Voor Goed.

Heb jij een vraag, idee, probleem of groeiambitie? Of wil je gewoon even sparren? Kom dan naar het maandelijkse impactspreekuur. Elke vierde donderdag van de maand zitten wij, samen met onze experts, tussen 9.00 en 11.00 uur klaar om met je in gesprek te gaan. We werken op afspraak. Reserveer snel een tijdslot zodat je verzekerd bent van een plek. We werken in de vorm van speeddates, dus korte en krachtige ontmoetingen van 20 minuten. Geef daarom duidelijk aan waar je over in gesprek wilt. Aanmelden kan via: https://to.voorgoedagency.nl/citylab-010-spreekuur

NEEM CONTACT MET ONS OP

Thom Oudshoorn

DE PARTNERS VAN CITYLAB010.
BETROKKENHEID IS KEY.

CityLab010 is een samenwerkingsprogramma tussen de gemeente Rotterdam en een aantal maatschappelijk betrokken partners. Allemaal partners met een grote betrokkenheid voor de stad Rotterdam.

BEKIJK ALLE PARTNERS