Ontdek › Plan

VREETjeROT

Aangemaakt: 08 april 2018

Rotterdam economisch vooruit

Een ongebruikte plek in Rotterdam omtoveren tot een unieke eet- en drinkgelegenheid waar streetfood ondernemers hun eten kunnen aanbieden, heel het jaar door.

De bedoeling is om 10 streetfood ondernemers een vaste plek te geven in onze ‘hotspot’ waar zij hun etenswaren kunnen aanbieden, heel het jaar door. Deze hotspot wordt gevestigd op een ongebruikte plek in Rotterdam. Om te voorkomen dat er te veel van hetzelfde eten wordt aangeboden, wordt er gekeken naar diverse streetfood recepten zodat er genoeg te “vreten” is voor de bezoeker. Deze gerechten zullen ieder uniek zijn en zullen dan ook niet te vinden zijn buiten ons concept. 

Om ons openluchtconcept heel het jaar open te houden, moet er rekening gehouden worden met het Nederlandse weer. Wanneer de winterperiode is aangebroken, wordt het concept omgebouwd tot een overdekte ‘hotspot’ met verwarmingen, waar iedereen warm, knus en droog blijft.

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam kent veel (tijdelijk) ongebruikte plekken, dit is zonde. Ons concept zal deze plekken benutten en omtoveren tot dé hipste plek van de stad.

Verder zal Rotterdam er economisch op vooruitgaan: de aantrekkelijkheid van Rotterdam wordt vergroot omdat ons concept een nieuwe hotspot creëert op een ontwikkelingsgebied waar het momenteel minder aantrekkelijk is. En Rotterdam wordt de eerste plek in Nederland waar alleen streetfood ondernemers hun eten heel het jaar door kunnen aanbieden.

Waarom vernieuwend?

Voor streetfood ondernemers is de zomerperiode booming business. Maar zodra de winterperiode aanbreekt vallen de ondernemers in een groot gapend gat. Dit gat willen wij vullen door streetfood ondernemers een plek te geven in ons concept waar zij hun eten heel het jaar door kunnen aanbieden.
Door dit te combineren door (tijdelijke) ongebruikte plekken te benutten en deze om te toveren tot een hippe eetgelegenheid, ontstaat er goede combinatie van vernieuwing en meer aantrekkelijkheid voor de stad

Bijlagen:

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

London union   dinerama   daytime mezzanine shot 11   credit johnny stephens

Doe mee

Organisatie: Jurriën Bernard & Quincy Roque da Silva

Contactpersoon: Quincy Roque da Silva

E-mail: quincyr_@hotmail.com

Wij zoeken

Wij zijn opzoek naar streetfoodondernemers met een buitengewoon concept. Daarnaast zoeken we naar expertise op het gebied van vastgoed voor het benutten van ongebruikte plekken in Rotterdam. En wij zoeken financiering om ons concept werkelijkheid te maken.

Gerelateerde Plannen

DS/ Dienst Samenwerking

je schulden overzicht van deurwaardes, gerechtelijke deurwaardes, schuldeisers via DS aanvragen, incassobureaus

Bekijk dit plan
Img 2824 %281%29

Firmhouse Venture Lab

Firmhouse Venture Lab is een programma voor ondernemers, waarbij deelnemers op hun individuele vaardigheden worden geselecteerd en tijdens het programma de volle ruimte krijgen om met elkaar startups te vormen rondom hun beste eigenschappen.

Bekijk dit plan

SB/ Stunning B

Zelf ontworpen babyproducten met een pedagogische visie.

Bekijk dit plan
Bringo 23 bus

TOERISTENSHUTTLE ( ROTTERDAM SKYLINE TOUR )

Toeristen een rondrit aanbieden met ROTTERDAM SKYLINE TOUR langs de highlights van Rotterdam

Bekijk dit plan
Impact die je proeft

MOWGLI

Consumenten in staat stellen om een positieve impact te hebben op de wereld, gewoon via de dagelijkse boodschappen. Makkelijk, betaalbaar en verdomd lekker! Bij MOWGLI vind je plantaardige producten en ideeën voor heerlijke en verantwoorde maaltijden

Bekijk dit plan
Letters yj

WYJzer 7mijlslaarzen plan

Ondernemers beter, slimmer, creatiever en rendabeler laten werken, zodat grote stappen mogelijk zijn met hun prachtige idee of dienst. Door opheffen van blokkades, omdenken van de problemen op het diverse gebieden.

Bekijk dit plan

Restart Network: We Rise By Lifting Others

In the heart of Rotterdam, we create a world class, tuition-free technology school for refugees and underprivileged people. Restart Network offers an empowering one year long experience and enables people to kickstart a career in the IT industry.

Bekijk dit plan
Rustaurant

Rustaurant Rotterdam

Een akoestisch aangename setting (rust) kan restaurantbezoekers met een gehoorprobleem helpen het sociale karakter van een gezamenlijk etentje op een prettige manier te ervaren.

Bekijk dit plan
Meer plannen