Martijn Verbeek.
STADSJURYLID.

Wie ben je?

Martijn Verbeek, getrouwd met Carla en trotse vader van drie kinderen Anna, Gijs en Rosa. Ik fiets dagelijks van Vlaardingen naar de Spaanse Polder.

Wat doe je?

Eigenaar van bond for web solutions –  Wij ontwikkelen digitale platformen voor zorg, overheid en grote organisaties. 
Bestuurslid Bedrijvenraad Spaanse Polder - In 2035 is de Spaanse Polder het meest groene en duurzame bedrijventerrein voor zware bedrijvigheid ter wereld.
Bestuurslid Stadsboerderij - De wereld om ons heen verandert snel en Stadsboerderij Vlaardingen wil voor iedereen een rustpunt zijn.

Waarom ben je stadsjurylid geworden?

Als betrokken ondernemer in Rotterdammer heb ik mijn verantwoordelijkheid. Heb ik van mijn vader en moeder geleerd: zorg voor andere mensen – hiero en ver weg. Er liggen overal kansen. Soms kan je het niet alleen, maar samen kom je verder. Durf te experimenteren, maak fouten en leer van elkaar. Elke dag een beetje beter.

Wat is je leukste herinnering aan de stad?

Ik ben geboren Rotterdam, een zuiderling. Dus met opa, vader - voor het eerst naar de Kuip. Ja, en vervolgens je kinderen meenemen naar Feyenoord: dan ben ik trots. (is niet helemaal gelukt, btw). De haven, de stad en de mensen. Terugkomen, van waar dan ook op de wereld en dan op de Brienenoord je stad zien glinsteren.

Mijn droom voor Rotterdam is…

Samen de stad nog mooier, groener en kleurrijker maken. Voor iedereen.

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Surinaams broodje cha sieuw.

STADSJURY CITYLAB010.
KENNIS VAN ZAKEN EN HART VOOR DE STAD.

De Stadsjury CityLab010 bestaat uit 12 leden met kennis van zaken en hart voor de Rotterdam.

ONTMOET DE STADSJURY