Tom van der Veer.
STADSJURY.

Wie ben je?

Ik ben Tom van der Veer, 22 jaar, geboren en getogen in Rotterdam. Ik houd van onze stad en alles wat zij te bieden heeft. De architectuur, geschiedenis en mentaliteit. Sinds het begin van mijn studie bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit zet ik me in voor de stad.

Wat doe je?

Nadat ik mijn studie bestuurskunde heb afgerond werk ik met veel plezier als beleidsadviseur HRM bij de staf korpsleiding van de politie. Daarnaast ben ik actief in het Oude Noorden bij het helpen organiseren van buurtfeesten en andere activiteiten. 

Waarom ben je stadsjurylid geworden?

Ik houd van Rotterdam en dit is voor mij een manier om mijn kennis, kunde en enthousiasme in te kunnen zetten voor de stad. 

Wat is je leukste herinnering aan de stad?

Naast dat ik ben opgegroeid in Beverwaard en Carnisse en daardoor warme herinneringen heb in Rotterdam-Zuid word ik altijd extra gelukkig als ik in mijn eigen wijk de mensen en vriendschappen zie die wij hier met zijn allen hebben. Ik ben ook nog jong en weet zeker dat ik de rest van mijn leven in Rotterdam wil blijven, dus er komen ongetwijfeld nog mooie herinneringen aan.

Mijn droom voor Rotterdam is…

Dat het altijd haar prachtige imago van het ‘niet lullen maar poetsen’ behoudt. 

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Helaas, helemaal niks.

STADSJURY CITYLAB010.
KENNIS VAN ZAKEN EN HART VOOR DE STAD.

De Stadsjury CityLab010 bestaat uit 12 leden met kennis van zaken en hart voor de Rotterdam.

ONTMOET DE STADSJURY